Opinie naszych klientów

W sklepie Wszystko Dla Restauracji szczególną uwagę przywiązujemy do jakości obsługi Klienta.
Prosimy o opinie na temat sklepu oraz współpracy z nami. Dziękujemy za poświęcony czas.
Autor:
Twoja opinia:
Produkty bardzo dobrej jakości. Dziękujemy za szybką dostawę.
ULALA hotel i restauracja, 2016-02-15 20:57
Witam serdecznie.
Dziękuję za szybką i profesjonalną obsługę. Państwa sklep,wyszukałam w internecie.Będę polecała moim znajomym.
Irena, 2015-11-24 21:06
Produkty zgodne z opisem i natychmiastowa wysyłka - duży plus dla tego sklepu POLECAM
Barbara Liszowska, 2014-11-05 12:45
Polecam szybka dostawa, produkty zgodne z opisem
Agnieszka, 2014-11-04 13:15
Polecam serdecznie,miła obsługa i szybka wysyłka
Monika, 2014-09-10 14:02
Bardzo szybka dostawa, produkty zgodne z opisem - polecam
Andrzej Jurczyk, 2014-09-08 09:33
Pierwszy raz zamawiałam w tym sklepie i z pewnością polecę go znajomym - szybko, fajna jakość produktów, rzeczowa obsługa. Pozdrawiam
Niebieskie Migdały, 2014-09-03 10:02
Towar zgodny z opisem, produkty zostały należycie zapakowane i dostarczone zgodnie z ustalonym terminem - dziękuję za sprawną realizację zamówienia
Elżbieta Majewska, 2014-09-01 11:42
Bardzo sprawna obsługa. Szybka dostawa. Dziękuję!
A., 2014-08-29 14:59
Błyskawiczna wysyłka, wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem i takie jak na zdjęciach. Zdecydowanie polecam ten sklep!
RK, 2014-08-27 08:05
Piękne produkty, dobrze zabezpieczona wysyłka szklanych pojemników - realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Polecam
Teresa Nowicka, Warszawa, 2014-08-13 12:02
Wszystkie produkty zgodne z opisem, bardzo dobrej jakości. Duży plus za natychmiastową wysyłkę! Polecamy
Restauracja Zamkowa, 2014-08-08 11:35
Błyskawiczna wysyłka, towar taki jak w opisie i na zdjęciach. Sklep jest warty uwagi.
Bożena, 2014-08-05 08:48
Jesteśmy zadowoleni z zakupów, fajny kontakt ze sprzedającym, dobre ceny, szybka wysyłka, produkty jeszcze ciekawsze niż na zdjęciach. Polecamy
Kawiarnia BiBA, 2014-07-31 13:14
bardzo szybka wysyłka i wszystkie rzeczy takie, jak w opisie i na zdjęciach. polecam
kawiarnia net, 2014-07-30 12:47
Dzisiaj otrzymałam moje zamówienie. Przesyłka przyszła wręcz błyskawicznie - jestem mile zaskoczona. Wszystkie produkty były należycie zapakowane i zabezpieczone przed uszkodzeniem. Polecam wszystkim ten sklep.
Herbaciarnia Emilia, 2014-07-29 11:08
Natychmiastowa wysyłka, świetne produkty, transakcja przebiegła zgodnie z moimi oczekiwaniami.
Jarosław, 2014-07-28 14:41
Jak dla mnie super. Produkty pierwsza klasa i w konkurencyjnych cenach. Expresowa dostawa. Polecam.
Kasia, 2014-07-25 13:21
Produkty zgodne z opisem i bardzo szybka wysyłka - wczoraj zamawiałam rzeczy, których potrzebuję na weekend i dziś są już u mnie!
Jolanta, 2014-07-24 08:27
Błyskawiczna dostawa i rewelacyjna jakość serwetek oraz świec. Super!
Primabella, 2014-07-23 11:08
Wszystko w najlepszym porządku. Super produkty, super sprzedawca!
Małgorzata, 2014-07-22 14:44
Produkty takie, jak na zdjęciach. Sklep warty uwagi, polecam!
kwiaciarnia bella, 2014-07-21 15:12
Produkt świetny, jakość super! Wysyłka szybka. Kontakt bardzo dobry polecam !
AiB Dekoracje Bogdan Jarzębows, 2014-07-18 17:29
Bardzo szybka dostawa, perfekcyjny kontakt z kontrahentem. Same pozytywy, polecam!
Restauracja Biały Miś, 2014-07-18 14:01
Wszystko w porządku, transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam w 100%
Hieronim, 2014-07-16 10:29